tirsdag, 14 august 2018

Politiet patruljerer i parken og oppdager en liten gutt med blodige sokker

Barn elsker å ha det gøy og leke, noen ganger kan det til og med bli fullstendig galskap når man slipper barna løs. De er nemlig ikke alltid helt bevisst på alle farene rundt seg. Når de er i denne alderen, så er det heller ikke alle barn som kjenner at de får vondt når de faller eller skader seg.

Da politibetjent Bashful og sersjant Modest (navnene har blitt endret for å beskytte betjentenes identitet), fra Tukwila Police Department i Washington, var og patruljerte til fots i Cascade View Park den 14. juli, så virket det som det var en god stemning i parken. En gjeng unge gutter løp rundt og lekte, det skriver Tukwila-politiet på Facebook.

De la raskt merke til at ett av barna ikke hadde noen sko. Han løp rundt på bare sokkelesten. De så seg rundt etter hvor skoene hans kunne være, men fant ingen. Det var da de la merke til at den lille gutten hadde blodige føtter.

Han blødde på grunn av et stygt kutt på foten sin og sokkene hans var både skitne og blodige. Politibetjentene ba da gutten om å stoppe slik at de kunne undersøke føttene hans. Gutten forklarte at han ikke hadde noen sko som passet og at han derfor hadde bestemt seg for å leke med vennene sine med bare sokker på.

Da bestemte de to politibetjentene seg for å finne et par med sko til ham så fort som mulig. Sersjant Modest gikk for å finne noen sko, mens politibetjent Bashful ble værende med barna. Den lille gutten fikk seg et flott par med joggesko og sersjanten hadde også kjøpt med seg is til hele gjengen!

Dette var kanskje en liten gest, men det viser virkelig at politiet ikke bare er der for å komme med moralprekener og dele ut bøter. De er der for å beskytte, hjelpe og utdanne folk gjennom denne typen handlinger.

De to betjentene er også et fantastisk forbilde og har gått frem som et veldig godt eksempel for disse barna!

Mannen tror han ser en kjempebever i elven - går nærmere og oppdager det ufattelige

Politiet redder narkotikapåvirket valp - se reaksjonen når den ser hvem som kommer på besøk

Gullhesten blir kalt “verdens vakreste” – så oppdager ekspertene det utrolige i pelsen

Datteren gråter hysterisk - pappaens enkle knep roer henne ned på mindre enn 5 sekunder

Den nyrenoverte brakken er utrolig vakker på utsiden, men bare vent til du ser stua!

De sykehusansatte hedrer pappaen som var organdonor og reddet 50 liv

3-åringen skriker gjennom den 8 timer lange flyturen - passasjeren filmer og kritiserer mammaens reaksjon

Slik søker du på drømmejobben: Tjen penger på å passe 55 katter på gresk paradisøy

Forstår katter virkelig hva de heter? Sånn ligger det an

Den syke hunden skulle bli avlivet - blir reddet av pilot som tar ham med til hans nye liv

Robert behøvde flere sykedager til cellegiftsbehandlingen - da gjorde 60 kolleger det eneste rette

Den traumatiserte 4-åringen har nettopp vært med i en bilulykke - da roer brannmannen ham ned med en film