fredag, 20 juli 2018

Den unge mannen går 32 km for å komme på jobb på tiden – da gir sjefen ham sin egen bil

Visse personer er virkelig pliktoppfyllende når det kommer til jobben. Walter Carr er en av disse og da han nettopp hadde fått seg en ny jobb gjorde han alt for å beholde den. Og da han møtte Jenny Hayden Lamey så forandret det hele synet hennes på livet.

Jenny hadde leid inn et flyttebyrå. Én av de ansatte der var Walter Carr, som bodde 32 km fra hjemmet hennes og dagen før han skulle hjelpe til med flyttingen, så hadde bilen hans havarert. Den unge mannen ville virkelig ikke være borte fra jobben, så han bestemte seg for å finne en annen måte å komme seg dit på.

Ingen kunne kjøre ham til jobb, så han bestemte seg for å sjekke Google Maps og se hvor lang tid det ville ta å gå. Så midt på natten startet han den 7 timer lange gåturen, slik at han skulle komme frem til Jenny i tide.

Etter flere timer hadde noen politibetjenter på vakt lagt merke til ham og da de fikk høre historien hans bestemte de seg for å tilby ham frokost og kjøre ham til Jenny. Da betjentene ringte på døren visste hun ikke hva hun skulle tro.

Walters historie rørte også henne utrolig mye. Han ville ikke hvile, han ville bare begynne på jobben og gjøre det han kan best. Da ba Jenny ham om å fortelle historien sin til kollegaene sine og da sa ham bare veldig ydmykt: “Jeg gikk.”

Walter er en sterk og modig ung mann. Jenny fikk vite at han hadde flyttet til området sammen med mammaen sin fra New Orleans, da de hadde mistet alt på grunn av orkanen Katrina. Hun bestemte seg for å dele historien sin på Facebook-kontoen sin og innlegget hennes ble raskt viral.

Hun startet en innsamling, som allerede har kommet opp i mer enn 57 000 dollar (over 465 000 kroner). Luke Marklin, mannens arbeidsgiver, fikk også med seg dette og da bestemte han seg for å gi ham en fin gave, som dere kan se i videoen nedenfor!

Man kan virkelig føle hvor glad Walter blir når han får se gaven sin. Denne unge mannen har vist en så sterk vilje til å utføre jobben sin og ikke komme for sent at han virkelig fortjener å bli hyllet for den han er!

Mannen tror han ser en kjempebever i elven - går nærmere og oppdager det ufattelige

Politiet redder narkotikapåvirket valp - se reaksjonen når den ser hvem som kommer på besøk

Gullhesten blir kalt “verdens vakreste” – så oppdager ekspertene det utrolige i pelsen

Datteren gråter hysterisk - pappaens enkle knep roer henne ned på mindre enn 5 sekunder

Den nyrenoverte brakken er utrolig vakker på utsiden, men bare vent til du ser stua!

De sykehusansatte hedrer pappaen som var organdonor og reddet 50 liv

3-åringen skriker gjennom den 8 timer lange flyturen - passasjeren filmer og kritiserer mammaens reaksjon

Slik søker du på drømmejobben: Tjen penger på å passe 55 katter på gresk paradisøy

Forstår katter virkelig hva de heter? Sånn ligger det an

Den syke hunden skulle bli avlivet - blir reddet av pilot som tar ham med til hans nye liv

Robert behøvde flere sykedager til cellegiftsbehandlingen - da gjorde 60 kolleger det eneste rette

Den traumatiserte 4-åringen har nettopp vært med i en bilulykke - da roer brannmannen ham ned med en film