Den unge mannen går 32 km for å komme på jobb på tiden – da gir sjefen ham sin egen bil

Den unge mannen går 32 km for å komme på jobb på tiden – da gir sjefen ham sin egen bil

fredag, 20 juli 2018

Visse personer er virkelig pliktoppfyllende når det kommer til jobben. Walter Carr er en av disse og da han nettopp hadde fått seg en ny jobb gjorde han alt for å beholde den. Og da han møtte Jenny Hayden Lamey så forandret det hele synet hennes på livet.

Jenny hadde leid inn et flyttebyrå. Én av de ansatte der var Walter Carr, som bodde 32 km fra hjemmet hennes og dagen før han skulle hjelpe til med flyttingen, så hadde bilen hans havarert. Den unge mannen ville virkelig ikke være borte fra jobben, så han bestemte seg for å finne en annen måte å komme seg dit på.

Ingen kunne kjøre ham til jobb, så han bestemte seg for å sjekke Google Maps og se hvor lang tid det ville ta å gå. Så midt på natten startet han den 7 timer lange gåturen, slik at han skulle komme frem til Jenny i tide.

Etter flere timer hadde noen politibetjenter på vakt lagt merke til ham og da de fikk høre historien hans bestemte de seg for å tilby ham frokost og kjøre ham til Jenny. Da betjentene ringte på døren visste hun ikke hva hun skulle tro.

Walters historie rørte også henne utrolig mye. Han ville ikke hvile, han ville bare begynne på jobben og gjøre det han kan best. Da ba Jenny ham om å fortelle historien sin til kollegaene sine og da sa ham bare veldig ydmykt: “Jeg gikk.”

Walter er en sterk og modig ung mann. Jenny fikk vite at han hadde flyttet til området sammen med mammaen sin fra New Orleans, da de hadde mistet alt på grunn av orkanen Katrina. Hun bestemte seg for å dele historien sin på Facebook-kontoen sin og innlegget hennes ble raskt viral.

Hun startet en innsamling, som allerede har kommet opp i mer enn 57 000 dollar (over 465 000 kroner). Luke Marklin, mannens arbeidsgiver, fikk også med seg dette og da bestemte han seg for å gi ham en fin gave, som dere kan se i videoen nedenfor!

Man kan virkelig føle hvor glad Walter blir når han får se gaven sin. Denne unge mannen har vist en så sterk vilje til å utføre jobben sin og ikke komme for sent at han virkelig fortjener å bli hyllet for den han er!

Vannoverflaten blir brutt av en 40 tonn tung knølhval – deretter blir det uvanlige showet fanget på film

Mannen finner forlatt bag – får sjokk når han ser en livløs tiger i den

Løshunden går på bussen og setter seg i setet – sjåføren fortjener å hylles for reaksjonen sin

Den nervøse 6-barnspappaen fortryller juryen med Bee Gees hitlåt – kaster seg på gullknappen

Er du en masete mamma? Da kommer barnet ditt til å bli mer fremgangsrikt

Politiet patruljerer i parken og oppdager en liten gutt med blodige sokker