Den “dårlige” mammaen som lot datteren med Downs syndrom gifte seg får siste ordet 23 år senere

Den “dårlige” mammaen som lot datteren med Downs syndrom gifte seg får siste ordet 23 år senere

onsdag, 11 juli 2018

Kjærligheten kan dukke opp når som helst i livet, kanskje når du er ung eller når du blir eldre. Og for noen er denne kjærligheten så sterk at de bestemmer seg for å gifte seg. Det er også en tradisjon mange steder å få tillatelse fra foreldrene når man vil fri til sin kjære.

Historien om Maryanne og Tommy var ikke bare enkel i begynnelsen, men flere år senere kan vi virkelig si at de har bevist at kjærligheten alltid seirer til slutt.

Forholdet deres begynte da begge gikk på et treningssenter for personer med lærevansker, forteller The Mirror. Begge to lider av Downs syndrom og de dannet raskt et tett bånd til hverandre. Etter ett og ett halvt år sammen var Tommy sikker på at Maryanne var kvinnen i hans liv.

Den 15. juli feiret paret bryllupet sitt, den vakreste dagen i deres liv, og historien deres er virkelig så utrolig rørende og positiv!

Tommy spurte mammaen til den unge kvinnen om han fikk fri til henne og det sa mammaen ja til. Dessverre var det likevel mange som ikke likte dette forholdet og paret fikk veldig lite støtte. Men det brydde ikke Tommy seg om og han spurte kjæresten sin om hun ville gifte seg med ham, med en ring han hadde kjøpt fra en lekebutikk.

Maryannes søster, Linda Newman, har åpnet en Facebook- og Instagram-konto, der hun deler alle de fine øyeblikkene i livet til det herlige paret. Hun forklarer til New York Post at søsteren alltid hadde drømt om et stort og vakkert hvitt bryllup.

I 1995 hadde Maryanne kledd seg opp for den store dagen i en vakker, tradisjonell hvit kjole og de hadde en fantastisk dag. Det var et nydelig bryllup, der kjærligheten virkelig var i fokus.

Nå, i en alder av 46, fortalte Maryanne med glede historien sin til PEOPLE:

“Bryllupet mitt var den beste dagen i mitt liv. Jeg ble sjokkert da Tommy spurte meg om jeg ville gifte meg med ham, men jeg måtte ikke tenke meg om to ganger før jeg svarte ‘Ja’. Tommy og jeg krangler aldri. Jeg elsker ektemannen min utrolig mye. Han er bestevennen min.”

23 år senere forklarer Linda at de fortsatt er like forelsket. Og det er denne kjærligheten som også gir håp til personer med barn eller noen de er glad i med Downs syndrom eller andre psykisk utviklingshemmede.

“Når de går nedover gata og holder hender, så lærer de alle en lekse, men på en positiv måte.”

“Noen ser på dem og mener at personer med Downs syndrom og lærevansker ikke burde få gifte seg. Men vi får også mange vakre meldinger fra personer som har blitt inspirert av historien deres.”

For en fantastisk kjærlighetshistorie. Etter et 23 år langt ekteskap kan de virkelig feire med glede og de har lært oss en fantastisk lekse og gitt oss håp for tusenvis av andre i samme situasjon. Del gjerne denne artikkelen videre med venner og familie på Facebook!

Vannoverflaten blir brutt av en 40 tonn tung knølhval – deretter blir det uvanlige showet fanget på film

Mannen finner forlatt bag – får sjokk når han ser en livløs tiger i den

Løshunden går på bussen og setter seg i setet – sjåføren fortjener å hylles for reaksjonen sin

Den nervøse 6-barnspappaen fortryller juryen med Bee Gees hitlåt – kaster seg på gullknappen

Er du en masete mamma? Da kommer barnet ditt til å bli mer fremgangsrikt

Politiet patruljerer i parken og oppdager en liten gutt med blodige sokker