Her gjenforenes sjimpansen med sine tidligere fosterforeldre og reaksjonen hans er så hjertevarmende

Her gjenforenes sjimpansen med sine tidligere fosterforeldre og reaksjonen hans er så hjertevarmende

tirsdag, 10 juli 2018

Det er ingen tvil om at mennesker og dyr kan danne ubrytelige bånd til hverandre, noe vi har sett utallige eksempler på opp gjennom årene.

Sjimpansen Limbani hadde ikke den letteste starten på livet, siden mammaen hans forlot ham mer eller mindre rett etter fødselen. Derfor valgte Jorge og Tania fra Zoological Wildlife Center i Miami til å fungere som fosterforeldre for den stakkars sjimpanseungen.

Rett etter fødselen fikk Limbani lungebetennelse og ikke lenge etter ble han forlatt av mammaen sin, siden hun ikke kunne produsere nok melk til å mate ham. I løpet av de første månedene av den lille sjimpanseungens liv tok Jorge og Tania seg av Limbani døgnet rundt.

Paret overtok foreldrerollen og de sørget for at den lille sjimpanseungen overlevde.

Nå bor ikke sjimpansen hos Jorge og Tania lenger, siden reservatets andre medarbeidere har tatt over omsorgen. Men Limbani har absolutt ikke glemt hvem som reddet livet hans og han blir derfor alltid så utrolig glad hver gang han ser Jorge og Tania.

Her nedenfor kan du se hvor glad Limbani blir når han ser de tidligere fosterforeldrene sine. Og ikke glem å dele øyeblikket med vennene dine på Facebook om du heller ikke kunne la være å dra på smilebåndet av sjimpansens reaksjon!

Modellen nektet å følge normen – ammet på catwalken

Huset ble bygget på 1 dag og koster bare 33 000 kr – kan være løsningen for alle hjemløse

De lager en 900 kilo tung badebombe – se hva som skjer når de løser den opp i bassenget

Kvinnen ber hunden sin om å hoppe inn i bilen – men den sta reaksjonen får eieren til å le

Familien får en opplevelse for livet når en sel hopper opp i båten for å søke tilflukt

Hunden ser hvordan eieren begynner å skjelve – det han gjør da har fått tusenvis til å måpe