Store protester og sinne etter at internatet avliver en hund mens hun føder

Store protester og sinne etter at internatet avliver en hund mens hun føder

tirsdag, 12 juni 2018

Bystyret i Amarillo, Texas, opplever nå sterke protester etter at en dyrevernsorganisasjon avlivet en hund mens hun fødte. En frivillig som jobbet ved internatet avslørte den grusomme hendelsen, skriver People Pets.

Hendelsen fant sted forrige måned, da Dacia Anderson jobbet ved Animal Management and Welfare (AMW). Der møtte hun en drektig pitbull i en av avdelingene. Hun tok noen bilder, slik at hunden kunne bli lagt opp på en adopsjonsside.

“Hun var snill, men litt redd og hoppet opp på meg for å få en klem. Jeg tittet på papirene hennes og så at hun hadde blitt levert inn dagen før av de tidligere eierne sine.”

Ikke lenge etter gikk Dacia forbi buret igjen og da hadde hunden startet fødselen. Hun hadde til og med født én valp allerede. Hun lå på det kalde betonggulvet og det var ikke noe der for å hjelpe henne. Anderson ga beskjed til ledelsen på internatet og de lovet at de skulle fikse opp i det.

Men det var noe helt annet som foregikk på internatet. For da kvinnen ville ta en titt på hunden og hvordan det gikk med fødselen, så fikk hun plutselig ikke komme inn på avdelingen mer.

Senere fikk hun høre at hunden hadde blitt avlivet, mens hun fødte. Ikke før, ikke etter, men under fødselen! I sine siste øyeblikk, mens hun sovnet inn, så prøvde hun å slikke de nyfødte valpene sine rene. Valpene ble også avlivet.

Anderson mener at dette absolutt ikke er akseptabelt og hun la derfor opp ett innlegg for å spre bevissthet rundt denne grusomme hendelsen. Innlegget fikk tusenvis av reaksjoner og det er mange som har uttrykket sin avsky mot skjebnen til denne stakkars hunden. Det ble dermed holdt et møte, slik at dette aldri skal kunne skje igjen.

Internatet kom senere med et svar på innlegget. Lederen ved internatet sa at hunden hadde vært aggressiv mot mennesker og dyr og at det handlet om andres sikkerhet. Hunden var aggressiv og eierne ville derfor ikke ha henne lenger. Hun var heller ikke noen kandidat for adopsjon.

“Vi har gjort det mest humane vi kunne gjøre. Slike beslutninger er aldri enkle,” sier lederen.

Anderson er ikke enig i beslutningen, for ifølge henne var ikke hunden aggressiv. Hun mener at det er internatets plikt å gjøre det rette og på den mest humane måten, men det som skjedde her var ikke humant på noen måte!

Huset ble bygget på 1 dag og koster bare 33 000 kr – kan være løsningen for alle hjemløse

De lager en 900 kilo tung badebombe – se hva som skjer når de løser den opp i bassenget

Kvinnen ber hunden sin om å hoppe inn i bilen – men den sta reaksjonen får eieren til å le

Familien får en opplevelse for livet når en sel hopper opp i båten for å søke tilflukt

Hunden ser hvordan eieren begynner å skjelve – det han gjør da har fått tusenvis til å måpe

Den unge mannen går 32 km for å komme på jobb på tiden – da gir sjefen ham sin egen bil