Den funksjonshemmede sønnen dør i søvne og pappaen hans gjør graven hans om til et kunstverk

Den funksjonshemmede sønnen dør i søvne og pappaen hans gjør graven hans om til et kunstverk

onsdag, 16 mai 2018

Ingen foreldre skal være nødt til å leve lenger enn sitt eget barn, den smerten er det ingen som fortjener. Ernest og Anneke Robinson, som har gått gjennomdenne forferdelige opplevelsen, kjenner godt til dette.

I 1988 ønsket Ernest og Anneke lille Matthew velkommen til verden. Barnet ble født blind, lam fra halsen og ned og med flere andre funksjonshemminger, rapporterer Huffington Post.

Legene sa at han ikke kom til å overleve, men lille Matthew levde helt til han ble 10 år gammel. Da han døde bestemte pappaen hans seg for å lage en helt spesiell grav til sønnen sin, noe som skulle ære det korte livet han levde.

Vi har aldri sett en så vakker grav før. Statuen representerer lille Matthew som reiser seg fra rullestolen sin, mens han retter armen mot himmelen. Dette symboliserer styrken og kampånden Matthew hadde, til tross for alle problemene sine, og de ti flotte årene foreldrene hans fikk sammen med ham.

Matthew døde mens han sov i 1999. Han levde et travelt liv fullt av kjærlighet. Matthew var høyt elsket i hele nabolaget og det var mange som kom i begravelsen hans.

I år 2000 bestemte faren hans seg for å bygge en vakker gravstein som skulle være en hyllest til minnet om sønnen. Skulpturen representerer barnet som reiser seg mot himmelen og overvinner handikappet sitt.

Matthews gravstein trekker til seg mange besøkende, siden den er så vakker!

Takket være Matthew, så har Ernest og Anneke innsett at barn med funksjonshemminger må kjempe mot mange utfordringer. De ble inspirert av sønnen deres og grunnla derfor en veldedighetsorganisasjon som samler inn penger til å støtte alle syke barn. Ifølge Huffington Post så gir Ability Found utstyr til barn med ulike funksjonshemminger som ikke har råd til alt utstyr de trenger.

Ernest og Anneke hjelper andre som en måte å hylle det korte livet til lille Matthew.

Del gjerne denne artikkelen med venner og familie på Facebook om du også ble rørt!

Betjenten gjør plutselig en liten håndbevegelse – hundens reaksjon ligner ikke noe vi har sett før

Veronicas husmorsknep – kjæledyrene dine kommer aldri mer til å få flått

Syklistene suser forbi rytteren – plutselig krasjer en av dem inn i hesten

Hjelpepleieren fikk høre at hun bare “tørker rumper” – slår tilbake med et viktig budskap

Paret ble hånet på nettet – på grunn av detaljen på forlovelsesbildet

Hudlegen: 5 vanlige feil vi gjør med deodoranten