Naboen spør om å få holde babyen – da tar pappaen et bilde for å avsløre hvem denne mannen faktisk er

Naboen spør om å få holde babyen – da tar pappaen et bilde for å avsløre hvem denne mannen faktisk er

mandag, 16 april 2018

Vi hører ofte historier om rasisme, eller at folk fra ulike bakgrunner ikke klarer å leve sammen, men likevel har vi en historie her som går helt mot alle disse negative fordommene.

En mann som heter Cody Shugart publiserte et bilde på Facebook av babyen sin sammen med naboen hans fra barndommen, Mr. Chip. Han forklarer hvorfor dette bildet og denne mannen er så mye mer enn en nabo, det er nemlig denne mannen som har gjort det mulig for ham å være den han er i dag.

Dette står det i Codys innlegg på Facebook:

“Så mange personer liker dette bildet, så jeg ville ta et lite minutt og fortelle historien bak det.

Milton West var barndomsnaboen min. Jeg kjente han som Mr. Chip. Han pensjonerte seg fra Dow Chemical som operatør og han har alltid vært der for meg, helt siden jeg var to år gammel.

Jeg vokste opp uten en far og det har alltid vært vanskelig for meg. Men vår gode Gud har omringet meg med fantastiske menn og Mr. Chip er en av dem.

Han har alltid snakket om verdien av utdannelse, lært meg hvordan jeg skal ta meg av en hage, han lærte meg å se folk for hvem de er og ikke for hvordan de ser ut, han lærte meg at jeg skulle behandle mammaen min som en helgen og mange andre livsleksjoner. Bidragene hans for å bli en god sønn, mann og pappa var veldig viktige for meg.

Jeg er evig takknemlig til Gud for at han satte ham i livet mitt.

Så i mai i fjor fikk jeg og kona mi en liten gutt som vi har kalt Bob Wayne Shugart. Da Mr. Chip og kona hans Shirley så ham forelsket de seg med en gang. De passer av og til på ham og de besøker oss så ofte de kan. Sist gang de var her sa Mr. Chip at han ville bli kalt “POP”. Han sier at Bob Wayne er barnebarnet hans.

Så vi måtte finne et navn til kona hans. Vi bestemte oss for Lolli!”

“Så vi sier til Bob Wayne at vi skal gå å treffe Lolli Pop (lollipop = slikkepinne på norsk)! Jeg er takknemlig for at Lolli og Pop er en del av livet til sønnen min. Om han lærer seg halvparten av det Mr. Chip lærte meg, så kommer han til å bli en fantastisk sønn, mann og far.

Hver dag leser jeg negative ting om hvordan forholdene mellom raser bare blir enda dårligere enn noensinne. Jeg er ikke enig og jeg vil derfor legge ut et positivt innlegg med massevis av kjærlighet til alle. Dette er bare en historie fra gode gamle Victoria, Texas. Jeg er sikker på at det er millioner av lignende historier rundt om i USA.”

For en vakker historie og en fantastisk lekse i livet. Vi bør slutte med å alltid lete etter fiender, når noen av de beste vennene gjennom et helt liv kan være bare et par skritt fra hjemmet.

Del denne artikkelen om du også synes at historien var rørende og formidler et viktig og positivt budskap!

Vannoverflaten blir brutt av en 40 tonn tung knølhval – deretter blir det uvanlige showet fanget på film

Mannen finner forlatt bag – får sjokk når han ser en livløs tiger i den

Løshunden går på bussen og setter seg i setet – sjåføren fortjener å hylles for reaksjonen sin

Den nervøse 6-barnspappaen fortryller juryen med Bee Gees hitlåt – kaster seg på gullknappen

Er du en masete mamma? Da kommer barnet ditt til å bli mer fremgangsrikt

Politiet patruljerer i parken og oppdager en liten gutt med blodige sokker