mandag, 16 april 2018

Han skifter kjønn og blir sammen med mannen som avviste henne da hun fortsatt var en mann

Kjærlighet kan av og til ta uventede former og blir vakre overraskelser til tross for at det noen ganger kan ha vært en tøff start.

Dette er historien om Erin Anderson, som ble født som en mann som het Aaron, men helt siden han var liten har han hatt lyst til å bli en kvinne. Da han var 22 bestemte han seg for å kjøre på, først begynte han med brystimplantater og to år med hormonbehandling.

Ikke lenge etter det ble Erin en ekte kvinne, takket være et kjønnsskifte gjennom en kirurgisk operasjon. Han ble hun.

Da hun først møtte Jared Norris, 28, så var hun fortsatt Aaron, altså en gutt. Først avviste han tilnærmelsen, siden han ikke ville være i et forhold med en mann.

Erin forteller til Ladbible:

“Da jeg fortsatt var en gutt sendte jeg en melding til Jared på Facebook og sa: ‘Hei, hvordan går det?’ Jeg kjente ham og la ham til på Facebook på grunn av at han var søt, men han virket ikke interessert i det hele tatt, så jeg bestemte meg for å slutte å prøve meg på ham.”

Men historien slutter derimot ikke der. Erin fortsetter:

“To år senere likte han et av bildene mine på Instagram og ved den tiden hadde jeg skiftet kjønn og blitt en kvinne, så jeg bestemte meg for å gå rett på sak og sendte ham en melding med nummeret mitt. Fem minutter senere fikk jeg en melding fra ham og vi begynte å snakke sammen.

Dagen etter var det bursdagen min, jeg gikk ut med ham og en uke senere var vi offisielt et par på Faccebook. Før jeg gikk ut med Jared møtte jeg bare folk, men det var ikke noe seriøst, siden de var redde for å fortelle familie og venner om meg.

De sa at de virkelig elsket meg, men at de ikke kunne risikere at familien deres fikk vite at jeg er transe og det var det som såret meg mest. Men Jared var ikke redd for det, han fortalte familien sin at jeg er transe og brydde seg ikke om hva andre tenkte.”

Paret har vært sammen i 2 år nå og selv om de har fått mye kritikk. så har de bestemt seg for å ikke høre etter på hva andre sier og heller leve lykkelig sammen.

Som Jared sier:

“Det var ikke akkurat allmenn viten at jeg var sammen med en transvestittkvinne i begynnelsen, men når alle oppdaget det var det et stort sjokk, jeg fikk mange trusler på nettet. Menn har for eksempel sagt: ‘Jeg skal knulle deg i rumpa’, ‘Jeg hater deg’, ‘Du er motbydelig’, ‘Du er sammen med en mann’ og andre lignende kommentarer.”

Han konkluderer det derimot med:

“Etter at jeg fikk alle disse dødstruslene, så snakket vi om det og bestemte oss for å ignorere alle. Heldigvis fikk jeg et par meldinger som oppmuntret oss og sa at vi skulle ignorere alle som var mot oss, det påminner oss om at folk som det ikke er verdt tiden vår.”

Det er i hvert fall sikkert og visst at dette paret ikke er som alle andre, men det er også det som er det vakre med vår verden, vi er alle forskjellige. Vi ønsker dette flotte paret all lykke og kjærlighet i fremtiden!

Mannen tror han ser en kjempebever i elven - går nærmere og oppdager det ufattelige

Politiet redder narkotikapåvirket valp - se reaksjonen når den ser hvem som kommer på besøk

Gullhesten blir kalt “verdens vakreste” – så oppdager ekspertene det utrolige i pelsen

Datteren gråter hysterisk - pappaens enkle knep roer henne ned på mindre enn 5 sekunder

Den nyrenoverte brakken er utrolig vakker på utsiden, men bare vent til du ser stua!

De sykehusansatte hedrer pappaen som var organdonor og reddet 50 liv

3-åringen skriker gjennom den 8 timer lange flyturen - passasjeren filmer og kritiserer mammaens reaksjon

Slik søker du på drømmejobben: Tjen penger på å passe 55 katter på gresk paradisøy

Forstår katter virkelig hva de heter? Sånn ligger det an

Den syke hunden skulle bli avlivet - blir reddet av pilot som tar ham med til hans nye liv

Robert behøvde flere sykedager til cellegiftsbehandlingen - da gjorde 60 kolleger det eneste rette

Den traumatiserte 4-åringen har nettopp vært med i en bilulykke - da roer brannmannen ham ned med en film