Gutten fikk en skarp smerte i halsen da han spiste en hamburger, nå vil mammaen advare oss

Gutten fikk en skarp smerte i halsen da han spiste en hamburger, nå vil mammaen advare oss

tirsdag, 13 mars 2018

Det var en helt normal kveld for familien Fiore i Toronto, Canada. Mammaen hadde bestemte seg for å tenne grillen og lage hamburgere til middag. Men hun visste ikke at denne enkle beslutningen skulle bli et mareritt.

Det verste med denne historien er at det som skjedde med sønnen i familien er mye vanligere enn det vi tror, rapporterer CBC.

Lille Anthony spiste hamburgeren sin da han kjente at det stakk til i halsen hans. Et bar sekunder senere begynte han å vri seg av smerte, som om han hadde blitt stukket av en nål på innsiden. Foreldrene hastet da til akutten med ham.

Youtube/CBC News

Youtube/CBC News

På sykehuset tok de en røntgen for å finne kilden til smerten. Som dere kan se i bildet nedenfor, så viste røntgenbildet en liten metalltråd som går gjennom halsen på Anthony. Ifølge legene på sykehuset SickKids så hadde barnet svelget en av metallbustene fra en grillbørste.

Det er ikke enkelt å fjerne en nål fra halsen, men om du ikke gjør det så fort som mulig kan metallnålen stikke hull på tarmene og forårsake store skader.

Youtube/CBC News

Youtube/CBC News

Anthony ble hasteoperert for å prøve å fjerne den lille biten med metall som gikk gjennom halsen hans. Operasjonen gkk bra, men Anthony ble ikke frisk med en gang. Et par dager senere fikk han en infeksjon som ble forårsaket av bakterier på metallet han hadde svelget. Heldigvis gikk det til slutt bra med Anthony, takket være rask inngripen av legene, og han er nå hjemme igjen.

Så fort de kom hjem igjen så kvittet foreldrene seg med grillbørsten og Anthony kommer nok ikke til å spise hamburgere med det første.

Youtube/CBC News

Youtube/CBC News

Men Anthony er ikke det eneste tilfellet. Ifølge CBC er børstene man rengjør grillen med veldig farlige. Bustene faller lett av og kan ende opp i maten vi spiser og, som historien forteller, gi dramatiske konsekvenser.

Det er viktig å skifte grillbørsten ofte og kjøpe en i god kvalitet. Enda bedre er det om man finner en annen måte å rengjøre grillen på.

I videoen nedenfor finner du et tips til hvordan du kan rengjøre grillen din skikkelig, uten å bruke metallbørste. Vi hadde ingen anelse om at det var så farlig! Del lille Anthonys historie for å øke bevisstheten rundt farene med grillbørster!

De lager en 900 kilo tung badebombe – se hva som skjer når de løser den opp i bassenget

Kvinnen ber hunden sin om å hoppe inn i bilen – men den sta reaksjonen får eieren til å le

Familien får en opplevelse for livet når en sel hopper opp i båten for å søke tilflukt

Hunden ser hvordan eieren begynner å skjelve – det han gjør da har fått tusenvis til å måpe

Den unge mannen går 32 km for å komme på jobb på tiden – da gir sjefen ham sin egen bil

Frisøren titter ned i hodebunnen – oppdager noe som kvinnen nå er evig takknemlig for