Mannens gigantiske funn på hønsegården – kjempeeggets innhold forundrer ekspertene

Mannens gigantiske funn på hønsegården – kjempeeggets innhold forundrer ekspertene

mandag, 12 mars 2018

Mange forskjellige sensasjoner forundrer internettet. Og i løpet av sist uke tok et gigantisk egg internettet med storm. Grunnen var ikke bare eggets størrelse, men også det oppsiktsvekkende innholdet.

Ifølge Mirror er Stockmans Eggs en familiebedrift som leverer ferske egg til butikker i Queensland, Australia.

Da Scott Stockman, gårdens eier, publiserte bildet av det gigantiske egget på Facebook sist uke, så vekket det stor interesse fra offentligheten. Mange var nysgjerrige etter å finne utav hva som gjemte seg inne i skallet.

Basert på eggets størrelse skulle man ikke kunne tro at det ble lagt av ei høne. Egget veide hele 176 gram, hvilket er tre ganger så stort som et mellomstort hønseegg.

Bildet av det gigantiske egget fikk kommentarfeltet på Stockmans Facebook-side til å eksplodere. Selv om hønseeggets størrelse er oppsiktsvekkende i seg selv, så er det faktisk eggets innhold som har skapt forundring verden over.

For Scott hadde nemlig funnet et sjelden biologisk funn, siden det store egget inneholdt enda et egg. Dette fenomenet kalles for “Counter peristalsis contraction”, eller på godt norsk “et egg i egget”.

Mini-egget i det gigantiske egget var helt uskadd da Scott fikk det ut. Oppdagelsen har nå gått viralt verden over og mange australske medier har skrevet om det gigantiske egget. Mange kaller funnet for et “babushka-egg”, siden det kan minne litt om de russiske tredukkene som skjuler mindre og mindre dukker inne i hverandre.

Hvordan hadde du reagert om du hadde fått et “babushka-egg” til frokost?

Eieren kommer med gode nyheter til hunden sin og hundens reaksjon er helt fantastisk

9-åringen forsvinner hjemmefra hver dag, når den nysgjerrige pappaen følger etter oppdager han noe rørende

Den store hunden går bort til lille Bella i sykesengen, men hold et godt øye med ryggen hans

Priscilla åpner seg – avslører hvordan Elvis Presleys siste dager i livet var

Mannen har ikke barbert seg på 20 år – kona bare måper når hun ser det nye utseendet hans

Mammaen holder på å føde – da ser legene hva hun har båret i magen og skriker ut