13 år gamle Danielle: “Jeg er en av de mest hatede tenåringene på Instagram”

13 år gamle Danielle: “Jeg er en av de mest hatede tenåringene på Instagram”

tirsdag, 13 februar 2018

Man pleier å si at suksess alltid har en bakside og i takt med at noen blir mer og mer kjent, så vokser også folks meninger rundt personen. Både negative og positive reaksjoner strømmer inn og de som har havnet i rampelyset må som oftest bare venne seg til begge sidene av det.

For 13 år gamle Danielle Cohn har dette blitt virkeligheten hennes. Siden hun var elleve år har hun fått mer og mer oppmerksomhet, men det har også fulgt med en hel del hatere, skriver Buzzfeed.

Da hun var 11 år oppdaget hun appen Musical.ly, som raskt har blitt en av de mest populære appene blant ungdommer i dag. Med korte små klipp der hun mimer og danser ble hun raskt en suksess og i dag har hun over 10 millioner følgere i appen og dessuten også 1,8 millioner følgere på Instagram.

Det som bare begynte som en morsom ting, vokste seg raskt til noe mer og etter at hun hadde havnet på appens toppliste flere ganger, så fikk hun i oktober 2016 sitt første tilbud om å tjene penger på videoene sine.

– Jeg var ganske sjokkert. Hun var så ung og så skulle hun tjene mer enn meg på en uke – mye mer enn meg, forteller mammaen hennes for Buzzfeed.

Flere tilbud i uka ledet til at hun raskt tjente mer enn det mammaen hennes tjente på begge jobbene sine og mye av pengene har blitt satt vekk for å finansiere Danielles universitetsutdannelse i fremtiden.

Men ettersom hun ble mer og mer kjent, så begynte også hatmeldingene å komme og på Instagram begynte det å dukke opp såkalte “hatsider” som kun var dedikert til å spre hat mot Danielle.

Brukere som tok navnet og bildene hennes og skrev enormt hatfulle og vulgære tekster, der noen til og med sa at hun skulle ta livet av seg selv. Danielle tror hun får mer hat enn de andre stjernene på Musical.ly og andre unge profiler på sosiale medier.

Mange av kommentarene handler om Danielles klær og hvordan hun oppfører seg.

– Jeg ble såret og kunne ikke håndtere det helt. Når jeg ser de tingene som blir lagt ut vil jeg ikke at hun skal se det, forteller Jen og forklarer at hun ikke kan la være å prøve å svare på de forferdelige meldingene.

– Jeg tror jeg har blitt en måltavle på grunn av at jeg vokste veldig raskt på Musical.ly og mange er sjalu på grunn av det, sier Danielle til Buzzfeed.

Uansett grunn så er dette aldri en akseptabel oppførsel og Instagram har stengt ned mange av de kontoene som det har blitt oppdaget at de sprer hat mot Danielle. Heldigvis får hun enormt mye kjærlighet via de samme platformene og mamma Jen prøver å lære henne å stå rak i ryggen og det virker som at det fungerer.

– Hun sier til meg: “Ikke vær urolig, det er greit. Det er dette jeg vil,” så jeg må la henne leve drømmen sin, sier Jen.

Det er sterkt av deg Danielle! Netthat må stoppes! Lik og del denne artikkelen om du er enig!

Vannoverflaten blir brutt av en 40 tonn tung knølhval – deretter blir det uvanlige showet fanget på film

Mannen finner forlatt bag – får sjokk når han ser en livløs tiger i den

Løshunden går på bussen og setter seg i setet – sjåføren fortjener å hylles for reaksjonen sin

Den nervøse 6-barnspappaen fortryller juryen med Bee Gees hitlåt – kaster seg på gullknappen

Er du en masete mamma? Da kommer barnet ditt til å bli mer fremgangsrikt

Politiet patruljerer i parken og oppdager en liten gutt med blodige sokker