Politihesten kommer mot den dansende folkemengden slik at han kan få vise frem sine egne dansetrinn

Politihesten kommer mot den dansende folkemengden slik at han kan få vise frem sine egne dansetrinn

mandag, 12 februar 2018

Byen New Orleans, sør i USA, er kjent for sine mange festligheter, som for eksempel Mardi Gras. Folk fra hele verden reiser dit for å synge og danse. Men av og til hender det at det ikke bare er mennesker som tar står for showet!

Politimannen Jones har en veldig spesiell hest som heter Ace. De to passer på at alt holder seg sånn noenlunde under kontroll i løpet av festivalen. Men etter en lang arbeidsdag så liker også Ace å svinge litt på hoftene.

Politihester og rytterne deres er veldig godt trente. Siden de tilbringer så mye tid sammen, så utvikler de ekstremt sterke bånd til hverandre. Da duoen gikk rolig ned langs gatene, så stoppet plutselig Ace. Men ingen hadde forventet seg hva han skulle gjøre da!

En gruppe mennesker danset og sang midt på gata og Ace synes at dette var et passende øyeblikk for å vise frem sine egne ferdigheter. Han viste at i New Orleans så kan til og med hestene danse som de beste!

Se den fantastiske videoen her nedenfor og fortell oss hva du synes på Facebook!

12 fantastiske, men mindre vellykkede, imitasjoner av perfekte babybilder

Mammaen føder en datter etter en 40 timer lang kamp – da titter legen mellom beina og sier noe utrolig

10 tegn på at du MÅ drikke mer vann

Klager du over sexlivet ditt? Her har du 4 dyr som garantert har det verre

Houtong er en landsby som har blitt forvandlet til en ekte ‘kattelandsby’ – et paradis for katteelskere

3 år gammel pike forsvant i skogen – ble reddet av hunden Max, som er døv og halvblind