Politihesten kommer mot den dansende folkemengden slik at han kan få vise frem sine egne dansetrinn

Politihesten kommer mot den dansende folkemengden slik at han kan få vise frem sine egne dansetrinn

mandag, 12 februar 2018

Byen New Orleans, sør i USA, er kjent for sine mange festligheter, som for eksempel Mardi Gras. Folk fra hele verden reiser dit for å synge og danse. Men av og til hender det at det ikke bare er mennesker som tar står for showet!

Politimannen Jones har en veldig spesiell hest som heter Ace. De to passer på at alt holder seg sånn noenlunde under kontroll i løpet av festivalen. Men etter en lang arbeidsdag så liker også Ace å svinge litt på hoftene.

Politihester og rytterne deres er veldig godt trente. Siden de tilbringer så mye tid sammen, så utvikler de ekstremt sterke bånd til hverandre. Da duoen gikk rolig ned langs gatene, så stoppet plutselig Ace. Men ingen hadde forventet seg hva han skulle gjøre da!

En gruppe mennesker danset og sang midt på gata og Ace synes at dette var et passende øyeblikk for å vise frem sine egne ferdigheter. Han viste at i New Orleans så kan til og med hestene danse som de beste!

Se den fantastiske videoen her nedenfor og fortell oss hva du synes på Facebook!

Huset ble bygget på 1 dag og koster bare 33 000 kr – kan være løsningen for alle hjemløse

De lager en 900 kilo tung badebombe – se hva som skjer når de løser den opp i bassenget

Kvinnen ber hunden sin om å hoppe inn i bilen – men den sta reaksjonen får eieren til å le

Familien får en opplevelse for livet når en sel hopper opp i båten for å søke tilflukt

Hunden ser hvordan eieren begynner å skjelve – det han gjør da har fått tusenvis til å måpe

Den unge mannen går 32 km for å komme på jobb på tiden – da gir sjefen ham sin egen bil