Politihesten kommer mot den dansende folkemengden slik at han kan få vise frem sine egne dansetrinn

Politihesten kommer mot den dansende folkemengden slik at han kan få vise frem sine egne dansetrinn

mandag, 12 februar 2018

Byen New Orleans, sør i USA, er kjent for sine mange festligheter, som for eksempel Mardi Gras. Folk fra hele verden reiser dit for å synge og danse. Men av og til hender det at det ikke bare er mennesker som tar står for showet!

Politimannen Jones har en veldig spesiell hest som heter Ace. De to passer på at alt holder seg sånn noenlunde under kontroll i løpet av festivalen. Men etter en lang arbeidsdag så liker også Ace å svinge litt på hoftene.

Politihester og rytterne deres er veldig godt trente. Siden de tilbringer så mye tid sammen, så utvikler de ekstremt sterke bånd til hverandre. Da duoen gikk rolig ned langs gatene, så stoppet plutselig Ace. Men ingen hadde forventet seg hva han skulle gjøre da!

En gruppe mennesker danset og sang midt på gata og Ace synes at dette var et passende øyeblikk for å vise frem sine egne ferdigheter. Han viste at i New Orleans så kan til og med hestene danse som de beste!

Se den fantastiske videoen her nedenfor og fortell oss hva du synes på Facebook!

Familien forvandlet den forlatte kirka fra 1790-tallet til et sjarmerende hjem

Etter fiseskandalen på flyet: Se når kvinnen tørker trusene sine midt under flyturen

Hun var lei av å farge det grå håret sitt, så hun gjennomgikk en forvandling og fant seg selv

Kua skulle sendes til slakt, men da fant den en genial fluktrute

Hunden går med snøsko for første gang og nå har reaksjonen hans blitt en viral hit

Bussjåføren har et helt spesielt stopp hver dag med en livsviktig levering