5 år gammel pike ber Schæferen om å angripe den truende mannen og da gjør den det

5 år gammel pike ber Schæferen om å angripe den truende mannen og da gjør den det

mandag, 12 februar 2018

Det er ingen tvil om at hunder er fantastiske kjæledyr til familier. De er lojale, trofaste og de blir som familiemedlemmer for oss. Men om man ikke trener/oppdrar dem skikkelig, da kan de også bli veldig aggressive.

Dette er derimot ikke tilfellet med dette venneparet i videoen nedenfor, siden hunden Arko og 5 år gamle Lyla er bestevenner. Men Arko er ingen vanlig familiehund, siden han lystrer jentas kommandoer om hun ber hunden om å angripe en person som truer henne, noe vi kan se et eksempel på i videoen nedenfor.

Protection Dogs Plus

For her viser nemlig pappa Khaled et eksempel på hva han og resten av familien jobber med til daglig. Familien har nemlig en hundekennel, “Protection Dogs Plus”, i New Hampshire, USA, der de trener hunder til å bli både familiemedlemmer og servicehunder. Her trener de schæfere og belgisk malinois, som er to av de beste hunderasene når det kommer til å trene dem opp til å beskytte mennesker. Khaled Behisy står for treningen og eier også kennelen.

Fokuset er altså rettet mot å trene vakthunder, som også fungerer som perfekte familiehunder, slik at de blir de mest pålitelige vakthundene man kan ønske seg.

Khaled sier selv at hans 5 år gamle datter Lyla er helt trygg blant hundene og at hun ikke er redd for å være med på treningen, skriver Animal Channel.

Det kan vi se et tydelig eksempel på i videoen nedenfor, der Khaled sirkulerer truende rundt sin egen datter og så kommanderer Lyla hunden til å angripe treneren – alt for å demonstrere hvor effektive vakthunder de trener.

Videoen nedenfor har blitt sett mer enn 5 millioner ganger på Facebook – se den selv og la deg fascinere av 5 år gamle Lyla og Arko!

12 fantastiske, men mindre vellykkede, imitasjoner av perfekte babybilder

Mammaen føder en datter etter en 40 timer lang kamp – da titter legen mellom beina og sier noe utrolig

10 tegn på at du MÅ drikke mer vann

Klager du over sexlivet ditt? Her har du 4 dyr som garantert har det verre

Houtong er en landsby som har blitt forvandlet til en ekte ‘kattelandsby’ – et paradis for katteelskere

3 år gammel pike forsvant i skogen – ble reddet av hunden Max, som er døv og halvblind