En fremmed iakttar mammaens datter i butikken og plutselig hvisker hun: “Si ha det til mamma”

En fremmed iakttar mammaens datter i butikken og plutselig hvisker hun: “Si ha det til mamma”

fredag, 12 januar 2018

Når man står i køen til kassen i matbutikken så er det ikke uvanlig at en fremmed eller to kommenterer barna våre. Det kan handle om alt fra en hilsen til ros og det er ofte harmløst. Men for Amanda Cropsey Florczykowski fra Longview, USA, og datteren hennes kunne det ha gått veldig galt og i et Facebook-innlegg så advarer hun nå andre foreldre for å bli utsatt for det samme.

Dette skriver hun på Facebook:

“Jeg stilte meg i køen til kassen i den lokale matbutikken. Jeg løftet datteren min ut fra vognen og paret som sto foran meg i køen begynte den typiske samtalen om ‘hvor søt datteren min var’ og spurte siden flere ganger om hvor gammel hun var. Jeg trodde først at det var en kulturell barriere, men ble raskt ukomfortabel av kvinnens uvanlige kroppsspråk og hvordan hun nærmet seg handlevognen og datteren min.

Da jeg løftet datteren min opp så spurte kvinnen om hun fikk holde henne. Ved dette tilfellet så sto hun så tett på meg at datteren min rakk å strekke armene rundt henne før jeg fikk tid til å svare. På et øyeblikk så prøvde hun å rygge vekk fra meg, med datteren min i armene, samtidig som hun sa ‘si ha det til mamma’”

Amanda fortsetter:

“Jeg synes det var en veldig rar ting å si, så jeg nektet å slippe taket i datteren min. Når jeg prøvde å dra henne ut fra kvinnens armer så ville hun først ikke slippe taket, før hun motvillig ga henne tilbake igjen.

Det var en merkelig følelse over det hele, at de tok kontakt med meg på den måten og at hele hendelsesforløpet bare utfoldet seg på noen sekunder. Etter at paret foran meg i kassen hadde gått derfra så var jeg veldig rystet over hele situasjonen.

I sidesynet kunne jeg se en mann noen meter bort. Han sto i en stengt kasse helt alene, uten varer. Han sto den andre veien, men stirret over skulderen på meg. Å stirre er nok en kraftig underdrivelse. Øynene hans fulgte hvert eneste steg jeg tok, så jeg stirret tilbake for å vise at jeg så at han så på meg.”

Hele situasjonen var veldig ekkel, så Amanda bestemte seg for å snakke med kassereren om å tilkalle butikkens sikkerhetsvakter, siden det merkelige paret hun nettopp hadde snakket med virket veldig mistenkelige.

Amanda og datteren kom seg ut fra butikken på en trygg måte og vel hjemme så begynte Amanda å lese om menneskehandel og det fikk det til å gå kaldt nedover ryggen hennes når så mange detaljer stemte for det hun nettopp hadde opplevd. Om paret var ute etter å kidnappe datteren hennes vet hun ikke, men hun er helt sikker på at her var det ugler i mosen.

For å spre erfaringen sin videre så delte hun innlegget på Facebook og har også lagt til noen ting som kan være lurt å tenke på:

“Denne typen av kidnappere jobber ofte i grupper og posisjonerer seg ut i butikken. Til tross for at det ikke virket som at disse tre individene handlet sammen, så er jeg sikker på at mannen og paret var ett lag.

– Paret kjøpte kun to varer med en lav verdi, noe de helt enkelt kan forlate.

– Kvinnen var urovekkende nær meg flere ganger. To ganger la hun hånden sin på vognen min. Hun laget en vei for meg til å legge opp matvarene mine, for at oppmerksomheten min skulle dras mellom barna mine og oppgaven min (Jeg la derimot ingen varer på båndet før de gikk).

– Kidnappere følger ofte etter deg til bilen og rykker tak i barnet de fikk kontakt med en liten stund tidligere; alt mens du laster inn varene.

– Kidnappere kan følge etter deg hjem.”

For en flaks at Amanda reagerte så raskt i butikken! Nå hjelper vi henne med å spre denne viktige informasjonen videre.

Vannoverflaten blir brutt av en 40 tonn tung knølhval – deretter blir det uvanlige showet fanget på film

Mannen finner forlatt bag – får sjokk når han ser en livløs tiger i den

Løshunden går på bussen og setter seg i setet – sjåføren fortjener å hylles for reaksjonen sin

Den nervøse 6-barnspappaen fortryller juryen med Bee Gees hitlåt – kaster seg på gullknappen

Er du en masete mamma? Da kommer barnet ditt til å bli mer fremgangsrikt

Politiet patruljerer i parken og oppdager en liten gutt med blodige sokker