Hunden reddes, men blir fratatt sine nyfødte valper – her er den følelsesladde gjenforeingen

Hunden reddes, men blir fratatt sine nyfødte valper – her er den følelsesladde gjenforeingen

fredag, 15 desember 2017

Den lille Shih Tzu-hunden Asha Attie ble kjørt til et internat akkurat da fødselen hennes hadde startet. Det var tydelig for personalet at hun hadde levd et liv med alvorlig forsømmelse, siden pelsen hennes var flokete, skitten og full av lopper. Det skriver LittleThings.

Pelsen var så flokete og skitten at det var umulig for hennes fire nyfødte valper å spise. Når valper nettopp har blitt født er det viktig at de får noe å spise og siden de på grunn av den skitne pelsen ikke kunne få i seg morsmelken, så var de i direkte livsfare.

Organisasjonen The Bill Foundation ble kontaktet med en gang i håp om at de kunne hjelpe dem med å gi den nye familien en sjanse. Personalet ble umiddelbart kalt inn og bare et par timer senere var de på vei ut for å hente tispen og valpene hennes.

De kjørte hundene til veterinæren, der Asha ble adskilt fra valpene sine, slik at hun kunne få den behandlingen hun så desperat behøvde så fort som mulig. Det tok over 90 minutter å rengjøre pelsen hennes. Senere ble hun gjenforent med valpene sine og gleden og lykken var virkelig tydelig. Den nybakte moren tok bare et lite øyeblikk før hun lot valpene sine spise deres første skikkelige måltid.

Det er så fint å se gjenforeningen deres, det er virkelig et sterkt bånd som skapes mellom mor og valper på en så kort stund!

Vi er så glade for å kunne fortelle at hele familien nå er glade, friske og har funnet et permanent hjem.

Det er så fantastisk at disse vennlige menneskene finnes og at de alltid står klar for å passe på at disse vakre dyrene kan få leve et lykkelig liv! Du kan se hele hendelsen nedenfor og del den gjerne med vennene dine om du også synes at dette var like fint som vi gjorde!

De lager en 900 kilo tung badebombe – se hva som skjer når de løser den opp i bassenget

Kvinnen ber hunden sin om å hoppe inn i bilen – men den sta reaksjonen får eieren til å le

Familien får en opplevelse for livet når en sel hopper opp i båten for å søke tilflukt

Hunden ser hvordan eieren begynner å skjelve – det han gjør da har fått tusenvis til å måpe

Den unge mannen går 32 km for å komme på jobb på tiden – da gir sjefen ham sin egen bil

Frisøren titter ned i hodebunnen – oppdager noe som kvinnen nå er evig takknemlig for