23-åringen føder “vanlige” trillinger, men innser senere at de er “én av 200 millioner”

23-åringen føder “vanlige” trillinger, men innser senere at de er “én av 200 millioner”

fredag, 15 desember 2017

Becki-Jo og kjæresten hennes Liam bor i Liverpool, Storbritannia, sammen med datteren deres Indiana. Foreldrene ville at lille Indiana skulle ha et søsken og rett etterpå ble Becki-Jo også gravid. Men denne graviditeten skulle preges av en hel del overraskelser, skriver Daily Mail.

I begynnelsen av graviditeten hennes ble Becki-Jo veldig dårlig og fikk kraftig hodepine. Snart begynte hun også å innse at dette kom til å bli en helt annen graviditet enn hennes første. Ved den første ultralyden fikk hun også magefølelsen sin bekreftet.

Becki-Jo fikk da vite at hun bar på trillinger, noe som kom som en stor overraskelse for både henne og Liam.

Graviditeten forløp som vanlig og både mammaen og babyene virket å ha det veldig bra. Men i uke 31 inntraff det alvorlige komplikasjoner – hun begynte å få fødselsrier, men barna var for små til å kunne klare seg utenfor livmoren.

Etter mye om og men så ble parets tre gutter født via keisersnitt. Guttene fikk navnene Roman, Rocco og Rohan og de veide bare 1,6 kg og var nødt til å bli på intensiven i 6 uker før de fikk dra hjem.

Etter hjemkomsten begynte Becki-Jo og Liam å merke at sønnene så veldig, veldig like ut. Å få identiske trillinger er veldig uvanlig og legene hadde heller ikke nevnt at noe slikt var mulig. Men til tross for dette så begynte Becki-Jo å undersøke saken nærmere.

Til slutt var saken klar – guttene var faktisk identiske trillinger. Det er et veldig sjelden fenomen og oddsen er ca. 1 av 200 millioner at trillinger skal være identiske, det oppgir Daily Mail.

Foreldrene har til tider vansker med å skille de tre sønnene, spesielt når de sover. Men mamma Becki-Jo kom på en måte å skille dem fra hverandre, siden de har ulike fødselsmerker. Og når de er våkne er det lett å se at trillingene har veldig ulike personligheter.

Storesøster Indiana er veldig stolt og lykkelig over småsøsknene sine.

Småsøsken som nå har blitt store!

Vi ønsker disse tre unike trillingene og familien deres lykke til i fremtiden. Og ikke glem å dele disse fantastiske bildene med vennene dine!

12 fantastiske, men mindre vellykkede, imitasjoner av perfekte babybilder

Mammaen føder en datter etter en 40 timer lang kamp – da titter legen mellom beina og sier noe utrolig

10 tegn på at du MÅ drikke mer vann

Klager du over sexlivet ditt? Her har du 4 dyr som garantert har det verre

Houtong er en landsby som har blitt forvandlet til en ekte ‘kattelandsby’ – et paradis for katteelskere

3 år gammel pike forsvant i skogen – ble reddet av hunden Max, som er døv og halvblind