23-åringen føder “vanlige” trillinger, men innser senere at de er “én av 200 millioner”

23-åringen føder “vanlige” trillinger, men innser senere at de er “én av 200 millioner”

fredag, 15 desember 2017

Becki-Jo og kjæresten hennes Liam bor i Liverpool, Storbritannia, sammen med datteren deres Indiana. Foreldrene ville at lille Indiana skulle ha et søsken og rett etterpå ble Becki-Jo også gravid. Men denne graviditeten skulle preges av en hel del overraskelser, skriver Daily Mail.

I begynnelsen av graviditeten hennes ble Becki-Jo veldig dårlig og fikk kraftig hodepine. Snart begynte hun også å innse at dette kom til å bli en helt annen graviditet enn hennes første. Ved den første ultralyden fikk hun også magefølelsen sin bekreftet.

Becki-Jo fikk da vite at hun bar på trillinger, noe som kom som en stor overraskelse for både henne og Liam.

Graviditeten forløp som vanlig og både mammaen og babyene virket å ha det veldig bra. Men i uke 31 inntraff det alvorlige komplikasjoner – hun begynte å få fødselsrier, men barna var for små til å kunne klare seg utenfor livmoren.

Etter mye om og men så ble parets tre gutter født via keisersnitt. Guttene fikk navnene Roman, Rocco og Rohan og de veide bare 1,6 kg og var nødt til å bli på intensiven i 6 uker før de fikk dra hjem.

Etter hjemkomsten begynte Becki-Jo og Liam å merke at sønnene så veldig, veldig like ut. Å få identiske trillinger er veldig uvanlig og legene hadde heller ikke nevnt at noe slikt var mulig. Men til tross for dette så begynte Becki-Jo å undersøke saken nærmere.

Til slutt var saken klar – guttene var faktisk identiske trillinger. Det er et veldig sjelden fenomen og oddsen er ca. 1 av 200 millioner at trillinger skal være identiske, det oppgir Daily Mail.

Foreldrene har til tider vansker med å skille de tre sønnene, spesielt når de sover. Men mamma Becki-Jo kom på en måte å skille dem fra hverandre, siden de har ulike fødselsmerker. Og når de er våkne er det lett å se at trillingene har veldig ulike personligheter.

Storesøster Indiana er veldig stolt og lykkelig over småsøsknene sine.

Småsøsken som nå har blitt store!

Vi ønsker disse tre unike trillingene og familien deres lykke til i fremtiden. Og ikke glem å dele disse fantastiske bildene med vennene dine!

De tviler på den rødhårete kvinnen, men da innleder hun Queen-klassikeren og får alle til å holde truten

Hunden gjør alt han kan for å få barnet til å leke med ham, mens barnet bare ler av ham

Mammaen føler seg “tantete”, men etter noen timer i frisørstolen er det ikke mulig å kjenne henne igjen

Hunden løper ut på motorveien i full panikk, men da kommer disse tøffe karene til unnsetning

Så mange Youtube-brukere kan ikke ta feil – nå har de to kattenes samtale blitt sett av over 66 millioner

Det grusomme klippet av når en løve og en tiger angriper en sirkushest sprer seg nå verden over