Brudens far døde i tjeneste – brister ut i tårer når hun ser hvem som kommer gjennom døren

Brudens far døde i tjeneste – brister ut i tårer når hun ser hvem som kommer gjennom døren

mandag, 13 november 2017

Selv om bryllup skal være den lykkeligste dagen i livet, så ser ofte gifte par på foreningen av de to familiene som selve ekteskapet. Men dette var ikke tilfellet for Mikayla, som skulle gifte seg med mannen sin, Dakota, den 14. oktober, skriver Goodfullness.

Alt var perfekt, alt var klart for at feiringen kunne begynne, selv om det var en person som manglet. Mikaylas far, politi og tidligere amerikansk marinesoldat, som ble drept i tjeneste ti år tidligere.

Faren hennes, David, hadde en dag prøvd å forhøre en ung mann da han flyktet av ukjente grunner. David fulgte etter ham til Ohio River, hvor han hoppet fra vannkanten og ut i vannet nedenfor. David prøvde å redde ham, men han kom seg aldri til overflaten og ble funnet død neste dag.

For å hylle faren sin på bryllupsdagen sin, hadde Mikayla en medalje på seg der det sto “Walk with me today, dad”. Det hun derimot ikke visste var at det ventet en spesiell overaskelse til henne, som du kan se i bryllupsvideoen.

Da det var på tide med den tradisjonelle far-datter dansen, kom en ubrutt strøm av betjenter som gikk mot Mikayla. De hadde forberedt denne overraskelsen slik at bryllupet skulle bli en suksess.

Vi kan trygt si at Mikayla verdsatte innsatsen deres. Hun bristet ut i tårer så fort hun innså hva de hadde planlagt. Takket være innsatsen til disse betjentene vil Mikaylas ekteskap for alltid være etset inn i minnet og hyllesten til faren hennes var virkelig en suksess.

Denne rørende gesten fra Davids tidligere kollegaer rørte også brudgommen dypt og fikk ham til å forstå hvilken innvirkning hans kones far har hatt på andres liv.

Del denne rørende historien for å hylle David som døde mens han beskyttet sine medborgere.

Kvinnen ber hunden sin om å hoppe inn i bilen – men den sta reaksjonen får eieren til å le

Familien får en opplevelse for livet når en sel hopper opp i båten for å søke tilflukt

Hunden ser hvordan eieren begynner å skjelve – det han gjør da har fått tusenvis til å måpe

Den unge mannen går 32 km for å komme på jobb på tiden – da gir sjefen ham sin egen bil

Frisøren titter ned i hodebunnen – oppdager noe som kvinnen nå er evig takknemlig for

Mammaen føder tvillinger, men 30 minutter senere sier legen “Jeg beklager”