Mammaen tok uskyldig bilde i matbutikken – da reagerte tusenvis på den uventede detaljen

Mammaen tok uskyldig bilde i matbutikken – da reagerte tusenvis på den uventede detaljen

torsdag, 12 oktober 2017

Bestemmer man seg for å uttrykke sine meninger offentlig så må man være forberedt på at man kan få motsigelser av de som ikke er helt enige, men i dagens samfunn er det litt for vanlig med ubegrunnede angrep og ikke-konstruktiv kritikk.

Mammabloggeren Constance Hall la opp et bilde på Facebook-siden sin som fikk enormt mye mer oppmerksomhet og reaksjoner enn forventet. Constance hadde tatt datteren sin med seg til butikken for å storhandle og tok et bilde for å gi et innblikk i en mammas hverdag. De fleste gikk glipp av det komiske poenget hennes og fokuserte i stedet på noe helt annet på bildet.

Constances poeng var at hun hadde sagt til datteren sin at hun ikke fikk være med til butikken, siden hun hadde veldig mye å handle. Men som alle foreldre vet så ender det ikke alltid helt som man vil.

Det som man i stedet fokuserte på var handlevognen hennes og hva hun hadde valgt å legge i den.

Constance fikk enormt mange dømmende kommentarer fra andre mødre som synes at de hadde rett til å ha en mening om hva hun valgte å kjøpe med seg hjem.

Det var ikke bare HVA hun hadde i vognen som vekket reaksjoner, til og med også HVORDAN. Spesielt brødet var et hett tema og kommentarene om at brødet lå underst i vognen regnet inn.

Og som Constance forutså så startet det nærmest en krig i kommentarene, der det ble slengt meninger frem og tilbake. Enten så var det noen som dømte på grunn av den usunne maten, eller så ble de dømt for at de dømte og karusellen var i gang.

“For helvete. Å bli kritisert av andre mødre på din “anti-mamma-kritikk-side”. Så angriper alle den dømte mammaen, selv om du er en talsmann for at kvinner skal holde sammen.

Og om jeg skulle drikke flasken med whiskey som denne tråden har fått meg til å ville drikke, så hadde jeg blitt dømt for det. Bananene, sellerien, gulrøttene, potetene, løken, hvitløken, mandarinene og eplene er ikke synlige på dette bildet, jeg tenkte ikke på vogn-vinklene. Jeg kjøper også masse frukt fra markedet og Denims mamma kommer med frukt frukt fra treet hennes i dag. Skal jeg legge opp et bilde på kvitteringen?”

Constance valgte å ta bort alle de negative kommentarene om matvalget hennes og hylles for at hun sto opp for seg selv med kommentarer som dette:

“Hvorfor tror folk at det er greit å dømme andre så hardt? Hvorfor er alle mødre helt plutselig den beste mammaen i verden og vet mer enn alle andre mødre i verden? Altså hvorfooor?”

I stedet for å dømme kan vi prøve å huske på at alle bare er mennesker og vi har alle våre egne daglige kamper. Ingen kan noensinne være perfekt og i stedet for å dømme kan vi prøve å støtte og peppe hverandre når det trengs. Er du enig?

Eieren kommer med gode nyheter til hunden sin og hundens reaksjon er helt fantastisk

9-åringen forsvinner hjemmefra hver dag, når den nysgjerrige pappaen følger etter oppdager han noe rørende

Den store hunden går bort til lille Bella i sykesengen, men hold et godt øye med ryggen hans

Priscilla åpner seg – avslører hvordan Elvis Presleys siste dager i livet var

Mannen har ikke barbert seg på 20 år – kona bare måper når hun ser det nye utseendet hans

Mammaen holder på å føde – da ser legene hva hun har båret i magen og skriker ut