Mammaen tok uskyldig bilde i matbutikken – da reagerte tusenvis på den uventede detaljen

Mammaen tok uskyldig bilde i matbutikken – da reagerte tusenvis på den uventede detaljen

torsdag, 12 oktober 2017

Bestemmer man seg for å uttrykke sine meninger offentlig så må man være forberedt på at man kan få motsigelser av de som ikke er helt enige, men i dagens samfunn er det litt for vanlig med ubegrunnede angrep og ikke-konstruktiv kritikk.

Mammabloggeren Constance Hall la opp et bilde på Facebook-siden sin som fikk enormt mye mer oppmerksomhet og reaksjoner enn forventet. Constance hadde tatt datteren sin med seg til butikken for å storhandle og tok et bilde for å gi et innblikk i en mammas hverdag. De fleste gikk glipp av det komiske poenget hennes og fokuserte i stedet på noe helt annet på bildet.

Constances poeng var at hun hadde sagt til datteren sin at hun ikke fikk være med til butikken, siden hun hadde veldig mye å handle. Men som alle foreldre vet så ender det ikke alltid helt som man vil.

Det som man i stedet fokuserte på var handlevognen hennes og hva hun hadde valgt å legge i den.

Constance fikk enormt mange dømmende kommentarer fra andre mødre som synes at de hadde rett til å ha en mening om hva hun valgte å kjøpe med seg hjem.

Det var ikke bare HVA hun hadde i vognen som vekket reaksjoner, til og med også HVORDAN. Spesielt brødet var et hett tema og kommentarene om at brødet lå underst i vognen regnet inn.

Og som Constance forutså så startet det nærmest en krig i kommentarene, der det ble slengt meninger frem og tilbake. Enten så var det noen som dømte på grunn av den usunne maten, eller så ble de dømt for at de dømte og karusellen var i gang.

“For helvete. Å bli kritisert av andre mødre på din “anti-mamma-kritikk-side”. Så angriper alle den dømte mammaen, selv om du er en talsmann for at kvinner skal holde sammen.

Og om jeg skulle drikke flasken med whiskey som denne tråden har fått meg til å ville drikke, så hadde jeg blitt dømt for det. Bananene, sellerien, gulrøttene, potetene, løken, hvitløken, mandarinene og eplene er ikke synlige på dette bildet, jeg tenkte ikke på vogn-vinklene. Jeg kjøper også masse frukt fra markedet og Denims mamma kommer med frukt frukt fra treet hennes i dag. Skal jeg legge opp et bilde på kvitteringen?”

Constance valgte å ta bort alle de negative kommentarene om matvalget hennes og hylles for at hun sto opp for seg selv med kommentarer som dette:

“Hvorfor tror folk at det er greit å dømme andre så hardt? Hvorfor er alle mødre helt plutselig den beste mammaen i verden og vet mer enn alle andre mødre i verden? Altså hvorfooor?”

I stedet for å dømme kan vi prøve å huske på at alle bare er mennesker og vi har alle våre egne daglige kamper. Ingen kan noensinne være perfekt og i stedet for å dømme kan vi prøve å støtte og peppe hverandre når det trengs. Er du enig?

Huset ble bygget på 1 dag og koster bare 33 000 kr – kan være løsningen for alle hjemløse

De lager en 900 kilo tung badebombe – se hva som skjer når de løser den opp i bassenget

Kvinnen ber hunden sin om å hoppe inn i bilen – men den sta reaksjonen får eieren til å le

Familien får en opplevelse for livet når en sel hopper opp i båten for å søke tilflukt

Hunden ser hvordan eieren begynner å skjelve – det han gjør da har fått tusenvis til å måpe

Den unge mannen går 32 km for å komme på jobb på tiden – da gir sjefen ham sin egen bil