BBCs store skandale midt under en direktesending – ser du det skandaløse som skjer i bakgrunnen?

Av og til går det ikke helt som man har tenkt seg og det hadde vært grusomt om noe uheldig hadde skjedd under en livesending – men det var faktisk akkurat det som skjedde for det anerkjente BBC tirsdag kveld.

Det var i løpet av den tiden som nyhetsankeren Sophie Raworth fortalte om Storbritannias seier over Sørafrika i cricket som uhellet fant sted – som ved første øyekast kan være litt vanskelig å legge merke til.

Det som skjedde ser du nemlig på skjermbildet nedenfor:

Youtube
Youtube

Ser du hva som skjer? Ta en nærmere titt her.

Youtube
Youtube

Det er nemlig slik at noen i kontrollrommet ser på mindre passende klipp og da tar en kvinne av seg BH-en og på veldig kort tid ble det hele en verdensnyhet.

Til The Sun ber BBC om unnskyldning og sier at de utreder hendelsen, samtidig som at de innrømmer at dette var veldig ‘uprofesjonellt’ og ‘at slikt ikke får skje’.

Til og med solen har flekker pleier man å si, men det er jo selvsagt uheldig med en slik feil midt under en direktesending, ikke sant? Vi kan bare være enige med BBC om at noe slikt absolutt ikke får skje. Se det selv i klippet nedenfor.