Når babyen aldri slutter å gråte bruker doktoren sitt idiotsikre knep – reaksjonen skjer umiddelbart

Når babyen aldri slutter å gråte bruker doktoren sitt idiotsikre knep – reaksjonen skjer umiddelbart

torsdag, 10 august 2017

Babyer som ler kan være det søteste som finnes i hele verden. Men alt for ofte blir det sukkersøte smilet byttet ut mot en kaskade av tårer og skrik som får taket til å lette. Av og til kan det føles som at barnet aldri kommer til å slutte, men med hjelp av Dr. Hamilton fra Pacific Ocean Pediatrics i Santa Monica, USA, kommer det scenarioet til å være en saga blott.

Med over 30 års erfaring innenfor omsorg og nyfødte barn har Dr. Hamilton utviklet en enkel og nyttig teknikk som han kaller «Grepet». Teknikken brukes for å trøste gråtende barn og den er veldig lett å lære seg.

Han tar opp babyen og legger de små armene i kryss over babyens bryst. Han sikrer siden posisjonen av armene gjennom å holde ene hånden over dem og gir støtte til haken med den ene fingeren. Han holder også babyen veldig forsiktig under rumpa med håndflaten og vugger babyen mykt i en 45-graders vinkel. Reaksjonen fra den lille kommer umiddelbart.

– Du kan riste litt på rumpa deres og gjennom å gjøre dette kommer barnet vanligvis til å roe seg, sier Dr. Hamilton.

Det er viktig, som alltid, å være myk i bevegelsene. Om barnet fortsatt gråter etter å ha prøvd denne teknikken, foreslår Dr. Hamilton at babyen ikke føler seg bra eller helt enkelt er sulten. Foreldre har lært seg å mestre denne teknikken med stor suksess hjemme. Nå kan du også lære deg hvordan du gjør det!

Betjenten gjør plutselig en liten håndbevegelse – hundens reaksjon ligner ikke noe vi har sett før

Veronicas husmorsknep – kjæledyrene dine kommer aldri mer til å få flått

Syklistene suser forbi rytteren – plutselig krasjer en av dem inn i hesten

Hjelpepleieren fikk høre at hun bare “tørker rumper” – slår tilbake med et viktig budskap

Paret ble hånet på nettet – på grunn av detaljen på forlovelsesbildet

Hudlegen: 5 vanlige feil vi gjør med deodoranten