Når babyen aldri slutter å gråte bruker doktoren sitt idiotsikre knep – reaksjonen skjer umiddelbart

Når babyen aldri slutter å gråte bruker doktoren sitt idiotsikre knep – reaksjonen skjer umiddelbart

torsdag, 10 august 2017

Babyer som ler kan være det søteste som finnes i hele verden. Men alt for ofte blir det sukkersøte smilet byttet ut mot en kaskade av tårer og skrik som får taket til å lette. Av og til kan det føles som at barnet aldri kommer til å slutte, men med hjelp av Dr. Hamilton fra Pacific Ocean Pediatrics i Santa Monica, USA, kommer det scenarioet til å være en saga blott.

Med over 30 års erfaring innenfor omsorg og nyfødte barn har Dr. Hamilton utviklet en enkel og nyttig teknikk som han kaller «Grepet». Teknikken brukes for å trøste gråtende barn og den er veldig lett å lære seg.

Han tar opp babyen og legger de små armene i kryss over babyens bryst. Han sikrer siden posisjonen av armene gjennom å holde ene hånden over dem og gir støtte til haken med den ene fingeren. Han holder også babyen veldig forsiktig under rumpa med håndflaten og vugger babyen mykt i en 45-graders vinkel. Reaksjonen fra den lille kommer umiddelbart.

– Du kan riste litt på rumpa deres og gjennom å gjøre dette kommer barnet vanligvis til å roe seg, sier Dr. Hamilton.

Det er viktig, som alltid, å være myk i bevegelsene. Om barnet fortsatt gråter etter å ha prøvd denne teknikken, foreslår Dr. Hamilton at babyen ikke føler seg bra eller helt enkelt er sulten. Foreldre har lært seg å mestre denne teknikken med stor suksess hjemme. Nå kan du også lære deg hvordan du gjør det!

14 katter som nettopp har blitt foreldre og er så stolte over babyene sine

Se det bedårende øyeblikket når 36 pandababyer får leke utendørs for første gang

Skolen syntes at 11-åringens kjole “distraherte” for mye – nå sier mormoren hennes klart ifra

Pappaen prøver å få sønnens hode løs i 2 timer – skjems når han innser det åpenbare

Det smarte knepet som overlister alle innbruddstyver – alt du trenger er to glass

Familie redder strandet blekksprut – dagen etter vender den tilbake og takker dem på en utrolig måte