Motorsyklist mistenker at sjåføren fyllekjører – innser snart at det er noe mye verre

Motorsyklist mistenker at sjåføren fyllekjører – innser snart at det er noe mye verre

mandag, 7 august 2017

En motorsyklist på vei hjem fra jobb fikk nylig være med på en skremmende opplevelse da han la merke til en bil på motorveien som oppførte seg rart. Heldigvis, takket være en stor dose hell og hans snartenkte reaksjoner, endte det hele godt for alle de innblandede.

Hele hendelsen ble filmet av kameraet han hadde montert på hjelmen, da han la merke til en bil som svingte av og på veien. Bilen var åpenbart skadet og MC-sjåføren så hvordan bilisten styrte bilen rett mot lyktestoplpene uten å blunke og siden bare fortsatte han å kjøre som om ingenting hadde skjedd.

Youtube / Throttle Fritz

Youtube / Throttle Fritz

Han ropte og signalerte til sjåføren at han skulle stoppe bilen, men fikk ingen respons i det hele tatt. Han fortsatte å følge etter og så til slutt at bilen, som hadde punktert, satte seg fast i grøften ved siden av veien.

Sjåføren oppførte seg veldig merkelig og holdt fortsatt inne full gass da motorsyklisten hoppet av og nærmet seg bilen.

Men det viste seg snart at det ikke var fyllekjøring som var grunnen til at mannen i bilen hadde forårsaket så mye skade. Da motorsyklisten åpnet døren og prøvde å kommunisere med mannen var han nesten umulig å få kontakt med og til tross for at air-bagen hadde utløst seg og han hadde kræsjet med bilen virket han helt uberørt.

Youtube / Throttle Fritz

Youtube / Throttle Fritz

Flere personer som ferdet på veien kom frem og begynte å mistenke at mannen var diabetiker eller at han hadde fått et slag, noe som skulle kunne forklare den merkelige oppførselen hans.

Etter at de hadde fått løs hendene hans fra rattet og sykepleiere til slutt ankom stedet kunne han bli tatt til sykehus, der de senere kunne konstatere at det var et slag som hadde rammet mannen.

For en flaks at motorsyklisten og de andre sjåførene var snartenkte nok og ikke hoppet rett til konklusjonen om at han var påvirket av alkohol eller narkotika. Takket være det kunne mannen få hjelp i tide og heldigvis var det ingen andre som ble skadet på den dramatiske ferden.

Eieren kommer med gode nyheter til hunden sin og hundens reaksjon er helt fantastisk

9-åringen forsvinner hjemmefra hver dag, når den nysgjerrige pappaen følger etter oppdager han noe rørende

Den store hunden går bort til lille Bella i sykesengen, men hold et godt øye med ryggen hans

Priscilla åpner seg – avslører hvordan Elvis Presleys siste dager i livet var

Mannen har ikke barbert seg på 20 år – kona bare måper når hun ser det nye utseendet hans

Mammaen holder på å føde – da ser legene hva hun har båret i magen og skriker ut