Den gravide kona hans stiller seg i babybassenget, men hold et øye med buksene hennes når hun går ut

Den gravide kona hans stiller seg i babybassenget, men hold et øye med buksene hennes når hun går ut

lørdag, 5 august 2017

I 2012 fikk Osher og Tomor vite noe som de hadde ventet på lenge – de var gravide med en liten pike. Men paret hadde ikke tenkt å la ni måneder går forbi uten å hedre Oshers graviditet, så de bestemte seg for å spille inn denne videoen. Tomor hadde noe unikt i tankene og resultatet er minst sagt spesielt!

Med hjelp av stop motion-teknikk tok Tomor over 1000 bilder av Osher og hennes voksende mage. Han redigerte siden sammen alle bildene til bevegelige bilder der han la til heftige og morsomme detaljer. Det tok ni måneder å filme videoen og en måned å redigere den før den var ferdig og kunne bli publisert på Youtube.

I slutten introduserer de datteren deres, lille Emma, til verden. Videoen ble ekstremt viral med over 15 millioner visninger og det er ikke rart. Det er helt klart den mest kreative og hjertevarmende videoen vi har sett hittil av en graviditet.

Se klippet her og del det gjerne med vennene dine om det gjorde deg like glad som oss!

Modellen nektet å følge normen – ammet på catwalken

Huset ble bygget på 1 dag og koster bare 33 000 kr – kan være løsningen for alle hjemløse

De lager en 900 kilo tung badebombe – se hva som skjer når de løser den opp i bassenget

Kvinnen ber hunden sin om å hoppe inn i bilen – men den sta reaksjonen får eieren til å le

Familien får en opplevelse for livet når en sel hopper opp i båten for å søke tilflukt

Hunden ser hvordan eieren begynner å skjelve – det han gjør da har fått tusenvis til å måpe