Den gravide kona hans stiller seg i babybassenget, men hold et øye med buksene hennes når hun går ut

Den gravide kona hans stiller seg i babybassenget, men hold et øye med buksene hennes når hun går ut

lørdag, 5 august 2017

I 2012 fikk Osher og Tomor vite noe som de hadde ventet på lenge – de var gravide med en liten pike. Men paret hadde ikke tenkt å la ni måneder går forbi uten å hedre Oshers graviditet, så de bestemte seg for å spille inn denne videoen. Tomor hadde noe unikt i tankene og resultatet er minst sagt spesielt!

Med hjelp av stop motion-teknikk tok Tomor over 1000 bilder av Osher og hennes voksende mage. Han redigerte siden sammen alle bildene til bevegelige bilder der han la til heftige og morsomme detaljer. Det tok ni måneder å filme videoen og en måned å redigere den før den var ferdig og kunne bli publisert på Youtube.

I slutten introduserer de datteren deres, lille Emma, til verden. Videoen ble ekstremt viral med over 15 millioner visninger og det er ikke rart. Det er helt klart den mest kreative og hjertevarmende videoen vi har sett hittil av en graviditet.

Se klippet her og del det gjerne med vennene dine om det gjorde deg like glad som oss!

Familien forvandlet den forlatte kirka fra 1790-tallet til et sjarmerende hjem

Etter fiseskandalen på flyet: Se når kvinnen tørker trusene sine midt under flyturen

Hun var lei av å farge det grå håret sitt, så hun gjennomgikk en forvandling og fant seg selv

Kua skulle sendes til slakt, men da fant den en genial fluktrute

Hunden går med snøsko for første gang og nå har reaksjonen hans blitt en viral hit

Bussjåføren har et helt spesielt stopp hver dag med en livsviktig levering