Hun tar en saks og klipper persiennene sine, men resultatet etter hennes neste steg er strålende

Hun tar en saks og klipper persiennene sine, men resultatet etter hennes neste steg er strålende

mandag, 29 mai 2017

Vinduer er en viktig del av innredningen i et hjem, noe som av og til blir glemt. Når de er åpne tilbyr de en utsikt over verden utenfor som ofte er vakrere og mer tankevekkenede enn en plakat eller et bilde.

Hvor fint det enn er utenfor må man ha vinduet lukket også, spesielt på kveldstid, siden da vil man kanskje ikke at noen skal kunne ta seg inn. Persienner er en løsning, rullegardiner er en annen. Men hva sier du om en rullegardin som er laget av persienner og der du kan velge hvilket stoff du vil? Det er akkurat det dette knepet viser oss.

Vi visste ikke at det var så enkelt å lage en egen rullegardin. Ja, det er sikkert enklere å kjøpe en ferdig, men da forsvinner mye av sjarmen og også den unike følelsen som en hjemmelaget rullegardin skaper. Det er billig og viktigst av alt: Morsomt!

Dette passer perfekt for deg som liker å være kreativ og skape egne løsninger til hjemmet. Pass på å følge instruksjonene i filmen nøye for best mulig resultat, og del gjerne dette med vennene dine slik at flere kan dra nytte av tipset!

Huset ble bygget på 1 dag og koster bare 33 000 kr – kan være løsningen for alle hjemløse

De lager en 900 kilo tung badebombe – se hva som skjer når de løser den opp i bassenget

Kvinnen ber hunden sin om å hoppe inn i bilen – men den sta reaksjonen får eieren til å le

Familien får en opplevelse for livet når en sel hopper opp i båten for å søke tilflukt

Hunden ser hvordan eieren begynner å skjelve – det han gjør da har fått tusenvis til å måpe

Den unge mannen går 32 km for å komme på jobb på tiden – da gir sjefen ham sin egen bil