Hun tar en saks og klipper persiennene sine, men resultatet etter hennes neste steg er strålende

Hun tar en saks og klipper persiennene sine, men resultatet etter hennes neste steg er strålende

mandag, 29 mai 2017

Vinduer er en viktig del av innredningen i et hjem, noe som av og til blir glemt. Når de er åpne tilbyr de en utsikt over verden utenfor som ofte er vakrere og mer tankevekkenede enn en plakat eller et bilde.

Hvor fint det enn er utenfor må man ha vinduet lukket også, spesielt på kveldstid, siden da vil man kanskje ikke at noen skal kunne ta seg inn. Persienner er en løsning, rullegardiner er en annen. Men hva sier du om en rullegardin som er laget av persienner og der du kan velge hvilket stoff du vil? Det er akkurat det dette knepet viser oss.

Vi visste ikke at det var så enkelt å lage en egen rullegardin. Ja, det er sikkert enklere å kjøpe en ferdig, men da forsvinner mye av sjarmen og også den unike følelsen som en hjemmelaget rullegardin skaper. Det er billig og viktigst av alt: Morsomt!

Dette passer perfekt for deg som liker å være kreativ og skape egne løsninger til hjemmet. Pass på å følge instruksjonene i filmen nøye for best mulig resultat, og del gjerne dette med vennene dine slik at flere kan dra nytte av tipset!

Eieren kommer med gode nyheter til hunden sin og hundens reaksjon er helt fantastisk

9-åringen forsvinner hjemmefra hver dag, når den nysgjerrige pappaen følger etter oppdager han noe rørende

Den store hunden går bort til lille Bella i sykesengen, men hold et godt øye med ryggen hans

Priscilla åpner seg – avslører hvordan Elvis Presleys siste dager i livet var

Mannen har ikke barbert seg på 20 år – kona bare måper når hun ser det nye utseendet hans

Mammaen holder på å føde – da ser legene hva hun har båret i magen og skriker ut