Hun tar en saks og klipper persiennene sine, men resultatet etter hennes neste steg er strålende

Hun tar en saks og klipper persiennene sine, men resultatet etter hennes neste steg er strålende

mandag, 29 mai 2017

Vinduer er en viktig del av innredningen i et hjem, noe som av og til blir glemt. Når de er åpne tilbyr de en utsikt over verden utenfor som ofte er vakrere og mer tankevekkenede enn en plakat eller et bilde.

Hvor fint det enn er utenfor må man ha vinduet lukket også, spesielt på kveldstid, siden da vil man kanskje ikke at noen skal kunne ta seg inn. Persienner er en løsning, rullegardiner er en annen. Men hva sier du om en rullegardin som er laget av persienner og der du kan velge hvilket stoff du vil? Det er akkurat det dette knepet viser oss.

Vi visste ikke at det var så enkelt å lage en egen rullegardin. Ja, det er sikkert enklere å kjøpe en ferdig, men da forsvinner mye av sjarmen og også den unike følelsen som en hjemmelaget rullegardin skaper. Det er billig og viktigst av alt: Morsomt!

Dette passer perfekt for deg som liker å være kreativ og skape egne løsninger til hjemmet. Pass på å følge instruksjonene i filmen nøye for best mulig resultat, og del gjerne dette med vennene dine slik at flere kan dra nytte av tipset!

Familien ville ikke ha hunden lenger – bant henne fast ute i snøstormen og etterlot henne til sin egen skjebne

Oksen hadde vært fastlenket hele sitt liv – se reaksjonen hans når han endelig slippes fri!

Hunden reddes, men blir fratatt sine nyfødte valper – her er den følelsesladde gjenforeingen

En advokat forhindrer mammaen fra å sove på flyet, men kvinnens hevn er hysterisk morsom

23-åringen føder “vanlige” trillinger, men innser senere at de er “én av 200 millioner”

Valpen holdt på å drukne: Se når motorsyklisten utfører en helt utrolig redning med en plastflaske