Hun tar en saks og klipper persiennene sine, men resultatet etter hennes neste steg er strålende

Hun tar en saks og klipper persiennene sine, men resultatet etter hennes neste steg er strålende

mandag, 29 mai 2017

Vinduer er en viktig del av innredningen i et hjem, noe som av og til blir glemt. Når de er åpne tilbyr de en utsikt over verden utenfor som ofte er vakrere og mer tankevekkenede enn en plakat eller et bilde.

Hvor fint det enn er utenfor må man ha vinduet lukket også, spesielt på kveldstid, siden da vil man kanskje ikke at noen skal kunne ta seg inn. Persienner er en løsning, rullegardiner er en annen. Men hva sier du om en rullegardin som er laget av persienner og der du kan velge hvilket stoff du vil? Det er akkurat det dette knepet viser oss.

Vi visste ikke at det var så enkelt å lage en egen rullegardin. Ja, det er sikkert enklere å kjøpe en ferdig, men da forsvinner mye av sjarmen og også den unike følelsen som en hjemmelaget rullegardin skaper. Det er billig og viktigst av alt: Morsomt!

Dette passer perfekt for deg som liker å være kreativ og skape egne løsninger til hjemmet. Pass på å følge instruksjonene i filmen nøye for best mulig resultat, og del gjerne dette med vennene dine slik at flere kan dra nytte av tipset!

14 katter som nettopp har blitt foreldre og er så stolte over babyene sine

Se det bedårende øyeblikket når 36 pandababyer får leke utendørs for første gang

Skolen syntes at 11-åringens kjole “distraherte” for mye – nå sier mormoren hennes klart ifra

Pappaen prøver å få sønnens hode løs i 2 timer – skjems når han innser det åpenbare

Det smarte knepet som overlister alle innbruddstyver – alt du trenger er to glass

Familie redder strandet blekksprut – dagen etter vender den tilbake og takker dem på en utrolig måte