Han hugget ned et dødt tre – 2 uker senere tar han av søppelsekken og avslører det heftige resultatet

I april 2015 sa Mimis mann at han måtte hogge ned et dødt tre i hagen deres. «Jeg har alltid et nytt prosjekt jeg vil prøve,» sier Mimi. «Pluss at jeg er kjent for å gjøre enkle oppgaver kompliserte.»

Med det sagt kunne Mimi selvsagt ikke bare sitte å se på når mannen hennes felte treet uten å gjøre noe kreativt og kunstnerlig med stubben. Siden treet sto nære veggen bestemte hun seg for å forvandle stubben til noe morsomt som forbipasserende kunne se på.

Etter å har hugget ned treet fikk Mimi hjelp av mannen sin til å skaffe alt materiale som var nødvendig i alt fra byggebutikker til lavprisbutikker. Noen uker senere, etter at en storm hadde herjet forbi, var Mimi klar til å vise frem kunstverket sitt for mannen sin.

Gnomhuset er virkelig bedårende og vi hadde ikke hatt noe imot å ha noe lignende på vår tomt. Om man likvel må felle et dødt tre kan man jo like gjerne gjøre noe morsomt ut av det!

OBS: Det ferdige resultatet vises ved 3:35.